Lingerie voor Beginners

Dé online cursus om lingerie te leren maken.

Gratis huiswerk controle

Met persoonlijke aandacht

Compleet Lespakket

Gratis thuisbezorgd

Besloten facebookgroep

Voor al je vragen en successen

Wil jij graag leren om je eigen lingerie te maken,
in je eigen omgeving en op de momenten dat het jou uitkomt?

We nemen je mee in de ontdekkingsreis van het vervaardigen van lingerie.
Je kunt al starten met nul ervaring en je eindigt als volleerd lingerie maker

Studeren in je eigen tijd en tempo, overal.

THUISSTUDIE houdt in dat je in je eigen tijd, tempo en waar dan ook, zonder fysiek les, lingerie leert maken. Begeleiding via een besloten facebookgroep maar ook  door middel van je huiswerk insturen. Je hebt één jaar toegang tot je thuisstudie.

Lingerie vervaardigen is echt een andere discipline dan gewoon kleding maken. Uiteraard komt veel overeen, maar het werkt toch net even anders.

Voor sommige dames zal het werken met elastische stoffen al een kennismaking op zichzelf zijn, terwijl het voor anderen het vervaardigen van tere materialen een ontdekkingsreis zal zijn.

Wil jij:

👉 Kennismaken met zelf maken van lingerie op basis van eenvoudige confectiepatronen door middel van uitgebreide, onderbouwde en creatieve uitleg?

👉 Weten wat zelf lingerie maken inhoudt?

👉 Je eigen creatieve ideeën kunnen omzetten?

👉Bh’s en slips maken van basispatronen?

👉 Zelf aanpassingen doen?

Dan is deze thuisstudie perfect voor jou!

Als je met deze thuisstudie klaar bent, heb je onwijs veel praktisch technieken geleerd, weet je hoe je een slip en een bh in elkaar zet. En heb je een mooi naslagwerk gemaakt van materialenkennis en de naaitechnieken, zodat je altijd terug kunt vallen op de theorie en je eigen aantekeningen.

Dit is wat je krijgt:

Ervaringen van anderen:

De online lessen zijn als volgt opgebouwd:

De lesstof is in 7 hoofdstukken uitgewerkt, compleet in de online leeromgeving met geschreven tekst, tekeningen, foto’s en  instructievideo’s.

Elk hoofdstuk heeft weer subhoofdstukken, zodat je stap voor stap meegenomen wordt door  de lesstof.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met huiswerk welke je eventueel kunt insturen. Heb je het voornemen om t.z.t. examen te gaan doen? Of heb je de overige 3 modules afgerond? Dan raad ik je zeker aan om huiswerk op te sturen, want het is dan een vereiste dat ik alles heb afgevinkt!

Veelgestelde vragen:

1 jaar en daarna kun je hem verlengen voor 55,00. Ik blijf mijzelf ook steeds ontwikkelen, dus  de cursus blijft up-to-date.

  • Laptop of tablet. Telefoon scherm is wat klein om alles te zien.
  • Naaimachine (tip, geef hem even liefdevolle aandacht door de naaimachine dealer)
  • Gereedschappen waaronder schaar, spelden enz. Dit wordt tijdens 1 van de eerste lessen  uitgelegd. Mocht je nog wat nodig hebben, dan kan je dat gelijk mee bestellen bij je lingeriepakket.
  • Lingerie pakket welke je bij ons in de shop kan kopen, maar uiteraard geen verplichting is. En natuurlijk een slip en bh patroon welke je van ons krijgt, zo ook een beugel.  Wij sturen je dit toe tezamen met het lesboek. Als je dan bovenstaande hebt uitgezocht, sturen wij je alles in 1 x toe en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Uiteraard kun je je vragen stellen in de besloten facebook-groep, maar je kunt natuurlijk ook  je successen delen. Altijd leuk. Samen zorgen we ervoor dat je de eindstreep haalt.

Eén jaar lang toegang tot de online omgeving. 

Al mijn ervaring deel ik met je. Ik neem je mee op reis en laat je zien hoe en waarom. Ik vertel je welke meest gemaakte fouten er gemaakt worden en hoe jij je daarvoor kunt  behoeden. Lingerie maken is toch net even een andere wereld dan gewoon kleding maken. Besloten facebook-groep waar je altijd terecht kunt.

€35,00 hang uiteraard van de maat af en deze betaal je zelf

Confectie patroondelen die ik zelf heb ontwikkeld, dus slip en bh, lesmateriaal, oefenmateriaal en een beugel.

Ja als je alle modules hebt gevolgd, Beginners (thuisstudie of fysiek). Lingerie  Patroontekenen, Heren en badkleding vooralsnog alleen maar fysiek. 2 x per jaar is er gelegenheid.